ansikte

Botox & Fillers

Våra legitimerade läkare och sjuksköterskor fyller ut linjer i ansiktet och skapar volym åt läppar och kinder.

legitimerad personal sjuksköterskor & läkare

Botox & Fillers

Besväras du av linjer eller rynkor i ansiktet? Vill du öka volymen på exempelvis läppar och kinder? Då kan Botox och/eller Fillers vara något för dig. Varje behandling med injektioner är unik precis på samma sätt som att varje person har en alldeles egen uppfattning om vad skönhet är. Vår personal har mycket lång erfarenhet av estetiska behandlingar och våra injektioner utförs endast av våra legitimerade läkare. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål. Boka gärna en kostnadsfri konsultation redan idag!

Botox behandlar
 • Linjer och rynkor i ansiktet
 • Migrän och spänningshuvudvärk
 • Förebyggande för att undvika framtida linjer
Fillers behandlar
 • Ger volym till läppar
 • Fyller ut djupa linjer och rynkor
 • Fyller ut insjunkna områden i ansiktet
 • Fyller ut käklinjen eller markerar kindbenen

Bra att veta

Så här går behandlingen till

Efter en obligatorisk konsultation genomför våra legitimerade sjuksköterskor och läkare en injektionsbehandling för att uppnå ditt önskade resultat.

Hur känns det?

Det kan sticka till och ömma under behandlingen.

Tidsåtgång

Ca 30 minuter 

Pris
Köp Online
Föregående
Nästa
sjuksköterskor & läkare​

Legitimerad personal

Lena

SSK. Lena Maesel

ELECTA

Injektionsbehandlare hos Electa. Här är du i trygga händer.

botox-fillers-handslag-electa

DR. Jacek Bartosik

ELECTA SKÅNE
Jag vill skynda långsamt. Med små, diskreta, men effektiva behandlingar under uppbyggnadsfasen, ca 1 gång i månaden, når vi målet först efter några månader – utan att omgivningen märker det. Folk runt omkring dig kommer att se att du ser fräschare, yngre och piggare utan att kunna veta vad som är gjort.
Fråga

Vad orsakar rynkor?

Varje gång du rynkar pannan, skrattar, kisar eller använder dina ansiktsmuskler på annat sätt så bildas rynkor eller veck. Till en början är de ofta tillfälliga medans de med åren blir permanenta. När du åldras förlorar huden sin elasticitet och vecken kan bli allt mer djupa. När vi åldras förlorar huden även fett, elastin och hyaluronsyra vilka är de komponenter som ger ansiktet dess volym. Synliga tecken på åldrande kan således vara volymförlust i ansiktet. Med Botox och Fillers kan vi dels arbeta förebyggande för att hindra permanenta linjer att ta plats i ansiktet men även fylla ut redan uppstådda linjer och förlorad volym. För att skapa naturliga resultat med hög precision kommer våra legitimerade läkare att skräddarsy din behandling genom att välja från en portfölj av olika produkter. För bästa resultat vill våra läkare alltid träffa dig för en konsultation före behandling. Såväl konsultation som behandling kan ske vid samma tillfälle under förutsättning att ni är överens om behandlingen som ska ske. Boka gärna din tid redan idag!

Fråga

För vem passar Botox?

 • Om du har linjer mellan ögonen (“arga rynkan”) som får dig att se trött, arg eller ledsen ut.
 • Om du har rynkor runt ögonen och/eller i pannan.
 • Om du besväras av migrän och/eller spänningshuvudvärk.
 • Om du besväras av överdriven svettning, s.k. hyperhidos
 • Ofta används Botox på redan befintliga rynkor och linjer men har man anlag för starka rynkor kan man arbeta förebyggande exempelvis på “arga rynkan”.
Fråga

För vem passar en Fillerbehandling?

 • Om du har djupa och bestående linjer runt ögonen, ögonbrynen eller munnen.
 • Om du behöver eller önskar mer volym i områden såsom läppar, kinder eller käklinjen.
 • Om du har insjunkna områden i ansiktet orsakade av acne eller andra hudåkommor.
 • Om du vill få ett synbart och snabbt resultat utan kirurgi och konvalescens.
botox

Fördelar

 • Säker behandling (hos oss utförs den endast av legitimerad läkare)
 • Relativt smärtfri behandling och ingen direkt konvalescens uppstår.
 • Med Botox får du ett naturligt resultat

Nackdelar

 • Behandlingen är inte permanent utan måste göras om var 3:e – 6:e månad. Hur ofta beror på hur pass stark din muskulatur är.
 • Viss risk för mindre blåmärken vid behandling av känsliga områden.
 • Om behandlingen inte utförs på korrekt vis finns en liten risk för svullnad. Svullnaden brukar dock lägga sig efter ett tag.
Motverka fina linjer eller rynkor

Mer information om Botox

Besväras du av fina linjer eller rynkor? Då kan Botox vara något för dig. Rynkor uppkommer av att våra ansiktsmuskler drar ihop sig och bildrar tillfälliga eller permanenta linjer. Med hjälp av Botox kan vi blockera denna rörelse och förebygga vidare utveckling av rynkor. Vid regelbunden behandling under viss tid kan linjer och rynkor nästan helt försvinna och behandlingsfrekvensen kan reduceras.

Botox är särskilt lämplig vid behandling av rynkor i pannan, kring ögonen samt vid linjer kring munnen och på halsen. Man har på senare tid funnit att patienter med migrän och spänningshuvudvärk kan bli besvärsfria efter behandling med Botox.

Ibland kan det vara aktuellt att kombinera Botox med Fillers. Våra legitimerade läkare kommer ge dig en personlig rekommendation på ett behandlingsupplägg som passar just dina behov och önskemål. Boka gärna din tid redan idag!

Varje behandling med injektioner är unik precis på samma sätt som att varje person har en alldeles egen uppfattning om vad skönhet är. Vår personal har mycket lång erfarenhet av estetiska behandlingar och våra injektioner utförs endast av våra legitimerade läkare. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål. För bästa resultat vill våra läkare alltid träffa dig för en konsultation före en behandling. Såväl konsultation som behandling kan ske vid samma tillfälle under förutsättning att ni är överens om behandlingen som ska ske. Boka gärna din tid redan idag!

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera rynkor och linjer. Vanliga områden att behandla är de horisontella linjerna i pannan, “arga rynkan” mellan ögonbrynen, kråksparkar kring ögonen och ledsna linjer kring munnen. Medicinskt har det visat sig att många personer med migrän har blivit hjälpta av muskelavslappnande Botox.

Efter en injektion med Botox tar det några dagar innan effekten inträder. Resultatet med Botox varar oftast 3-4 månader, ibland längre tid och ibland kortare. I början kan du behöva komma tillbaka för påfyllnad av Botox oftare då muskulaturen är stark. Efter 1 – 1,5 år har muskulaturen försvagats och man behöver inte behandlas lika ofta för att få ett hållbart resultat.

Botox verkar genom att blockera den nervsignal som gör att en muskel dras samman och bildar linjer och rynkor. Med användning av Botox blir resultatet att de linjer och rynkor som skapats på grund av ansiktsrörelser mjukas upp och blir mindre synliga då muskeln inte används. Har du väldigt djupa rynkor kan man även välja att fylla ut dessa med fillers. Våra kunniga läkare kommer ge dig behandlingsråd i samband med din kostnadsfria konsultation eller behandling.

Ett bra resultat med Botox får man genom att man injicerar exakt rätt mängd av läkemedlet på exakt rätt plats. Hos oss på Electa är det endast legitimerade läkare med stor erfarenhet som får arbeta med att injecera Botox.

Fillers

Fördelar

 • Behandlingen går snabbt.
 • Du får ett direkt resultat och konvalescensen är begränsad.
 • Våra legitimerade läkare anpassar behandlingen efter dina önskemål och behov så att resultatet blir naturligt vackert.

Nackdelar

 • Resultatet är inte permanent. Det kommer krävas regelbunden påfyllning för att bibehålla önskat resultat.
 • Viss svullnad och/eller blåmärken kan uppstå.
Öka volymen

Mer information om Fillers

Besväras du av djupare linjer och/eller rynkor i ansiktet? Vill du öka volymen på exempelvis läppar och kinder? Då kan Fillers vara något för dig. Fillers är injektioner av icke-animalisk, stabiliserad hyaluronsyra i/under huden som arbetar för korrigering av rynkor och veck, för uppbyggnad av läppar och ansiktskonturer och ger en föryngring av huden.

Med stigande ålder minskar halten av hyaluronsyra vilket bidrar till att huden tappar sin spänst och lättare bildar rynkor. Med fillers kan våra certifierade läkare fylla ut hudens skavanker, modellera formen på utvalt område och även förbättra hudens kvalité. Effekten är inte permanent och preparaten försvinner ur kroppen helt efter en tid.

Ibland kan det vara aktuellt att kombinera Fillers med Botox. Våra legitimerade läkare kommer ge dig en personlig rekommendation på behandling som passar just dina behov och önskemål. Boka gärna din tid redan idag!

Varje behandling med injektioner är unik precis på samma sätt som att varje person har en alldeles egen uppfattning om vad skönhet är. Vår personal har mycket lång erfarenhet av estetiska behandlingar och våra injektioner utförs endast av våra legitimerade läkare. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål. För bästa resultat vill våra läkare träffa dig för en konsultation före en behandling. Såväl konsultation som behandling kan göras vid samma tillfälle under förutsättning att ni är överens om behandlingen som ska ske. Boka gärna din tid redan idag!

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med Botox och/eller Fillers är viktigt för att nå ett bra resultat. Våra legitimerade läkare kommer informera om vad som går och inte går att göra och ge sina rekommendationer. För bästa resultat vill våra certifierade läkare träffa dig för en konsultation före en behandling. Konsultation och behandling kan göras vid ett och samma tillfälle under förutsättning att ni är överens om behandlingen som ska ske. Du är varmt välkommen att boka tid redan idag.

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera rynkor och linjer. Vanliga områden att behandla är de horisontella linjerna i pannan, “arga rynkan” mellan ögonbrynen, kråksparkar kring ögonen och ledsna linjer kring munnen. Medicinskt har det visat sig att många personer med migrän har blivit hjälpta av muskelavslappnande Botox.

Efter en injektion med Botox tar det några dagar innan effekten inträder. Resultatet med Botox varar oftast 3-4 månader, ibland längre tid och ibland kortare. I början kan du behöva komma tillbaka för påfyllnad av Botox oftare då muskulaturen är stark. Efter 1 – 1,5 år har muskulaturen försvagats och man behöver inte behandlas lika ofta för att få ett hållbart resultat.

Botox verkar genom att blockera den nervsignal som gör att en muskel dras samman och bildar linjer och rynkor. Med användning av Botox blir resultatet att de linjer och rynkor som skapats på grund av ansiktsrörelser mjukas upp och blir mindre synliga då muskeln inte används. Har du väldigt djupa rynkor kan man även välja att fylla ut dessa med fillers. Våra kunniga läkare kommer ge dig behandlingsråd i samband med din kostnadsfria konsultation eller behandling.

Ett bra resultat med Botox får man genom att man injicerar exakt rätt mängd av läkemedlet på exakt rätt plats. Hos oss på Electa är det endast legitimerade läkare med stor erfarenhet som får arbeta med att injecera Botox.

Nyhet

Vi introducerar M-Tone , elektromagnetisk muskelstimulering.

Öka styrka och minskad fettvolym.
20.000 högintensiva kontraktioner på 30 min.
kampanj
Nu 6  behandlingar för 19.950 kr (Ord pris 38.850 kr)
*Begränsat antal kurer
Klicka på knappen och boka din kostnadsfria konsultation!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?