Välj anläggning

VelaShape II

Fettreducering och borttagning av celluliter med hjälp av infrarött ljus och radiovågor.
VelaShape II är en icke-kirurgisk kroppsbehandling som är perfekt för fettreducering av lokala fettdepåer som till exempel mage, kärlekshandtag, ridbyxelår, armar, ben och haka. VelaShape II arbetar även effektivt för att minska/ta bort celluliter och jämnar ut huden samtidigt som den slimmar kroppen. Behandlingen med VelaShape II passar dig som trots bra träning och bra kost inte kan få bort envisa fettdepåer och/eller dig som vill bli av med celluliter. VelaShape är den perfekta behandlingen för dig som vill ha snabba och synliga resultat utan att ta till plastikkirurgi. För bästa resultat rekommenderar vi dig en kur på 4 gånger även om det självklart är möjlighet att boka in enstaka behandlingar. Under din kostnadsfria konsultation ger vi förslag på en individuell behandlingsplan anpassad efter dina önskemål och behov.

Områden som Velashape II behandlar:
  • Celluliter
  • Mage
  • Insida lår
  • Rygg
  • Armar
  • Kärlekshandtag / Höfter
  • Utsida lår / Ridbyxelår

Hos ELECTA kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinen i denna behandling är FDA-godkänd, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

Mer information om VelaShape II

Behandlingen med VelaShape II är en patenterad teknologi som består av infrarött ljus, radiovågor som når ett djup på 2 cm, vakuumsug och massage som reducerar fettcellerna och gör hudytan jämnare.  

Vi vill gärna att du kommer på en kostnadsfri konsultation där vi ger dig all information om behandlingen och där vi också går igenom dina önskemål och förväntningar. Våra certifierade klinikterapeuter lägger upp en skräddarsydd behandlingsplan med VelaShape II anpassad just för dig.

Hur går behandlingen till?

VelaShape II använder sig av 4 energier i symbios för att uppnå snabba och fina resultat. Den patenterade fyrastegsteknologin består av infrarött ljus, radiovågor, vakuumsug och massagerullar. Vid behandlingen med VelaShape II värms fettet i vävnaden selektivt upp. Vakuumsuget drar upp fettvävnaden in i munstycket och frigör sammanpressade blodkärl i området. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen aktiveras och forslar effektivt bort slaggämnen som dräneras från fettcellerna. De mekaniska massagerullarna ger en djup bindvävsmassage som luckrar upp sammanpressade fettdepåer och hjälper till att forsla bort slaggämnen ur kroppen. Med VelaShape II dräneras fettcellerna och minskar i storlek. Observera dock att denna denna dränering och reduktion av fettcellerna inte ger någon viktminskning.

Resultat med VelaShape II

För att få ett fint resultat med VelaShape II bör du genomgå en grundkur på ca 4-6 behandlingar med en behandling i veckan. Efter varje behandling kommer ditt resultat förbättras. Resultatet är individuellt och beror bland annat på ditt utgångsläge, dvs hur mycket fettvävnad du vill åtgärda, samt hur mycket celluliter och sammanpressade fettdepåer som du vill reducera. Under din kostnadsfria konsultation kommer din certifierade klinikterapeut att gå inom vilket behandlingsupplägg som kan passa för just dig och dina önskemål. I kliniska studier av VelaShape II har omfånget på behandlade kunder minskat med 2-7 cm efter en behandlingsomgång med VelaShape II. Ditt slutliga synbara resultat kommer uppnås 6-8 veckor efter den sista behandlingen med VelaShape II. För bästa resultat ser vi gärna att du kommer på underhållsbehandlingar ett par gånger om året efter avslutad kur.

Hur länge håller resultatet?

Vi brukar rekommendera en grundkur på ca 4-6 behandlingar med fokus på en VelaShape-behandling i veckan. Detta för att uppnå önskat resultat. För att sedan bibehålla och förbättra resultatet av VelaShape II-behandlingen bör minst 2 behandlingar göras per år. Varje behandling tar mellan 20-60 minuter beroende på vilket område som ska behandlas.

Vad händer efter en behandling?

Efter en behandling med VelaShape kan det i sällsynta fall uppstå en lätt rodnad på området som blivit behandlat. Rodnaden brukar dock lägga sig ganska snabbt. Du kan även uppleva att huden är lite öm och varm en stund efter behandlingen. En känsla av träningsvärk på det behandlade området är inte ovanligt. Du bör undvika sol på det behandlade områdena ett par dagar efter din behandling med VelaShape. Efter en behandling kan du direkt återgå till arbete och aktiviteter.

Gör det ont?

VelaShape II ger en djupgående och varm mekanisk massage. Om vävnaden som ska behandlas är väldigt inkapslad/hård så kan behandlingen med VelaShape ömma lite. I takt med att vi behandlar området kommer vävnaden mjukas upp och behandlingen inte kännas lika mycket.

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med Velashape II är viktigt för att nå ett bra resultat. För bästa resultat vill vi därför träffa dig för en kostnadsfri konsultation inför en behandling med Velashape II. Då kommer våra certifierade klinikterapeuter ge dig all information du behöver samt personlig rådgivning kring behandlingen. Dessutom kan du få rekommendationer på andra behandlingar som kan passa dig såsom CoolSculpting och LPG.

Bra att veta

Behandling:
Velashape II

Resultat:
Förminskade fettdepåer och jämnare hud på behandlade områden.

Så här går behandlingen till:
Infrarött ljus, radiovågor, vakuumsug och massage reducerar fettcellerna och gör hudytan jämnare.

Hur känns det?
Som en djupgående och varm massage. Är området som ska behandla hårt kan det ömma något.

Tidsåtgång:
Under din kostnadsfria konsultation ger vi dig information kring vilket behandlingsupplägg som passar just dig och dina behov.

Pris:
Se prislista

Boka:

FDA, Food and Drug Administration, är den amerikanska motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket. De skyddar allmänhetens hälsa genom att se till att säkra och effektiva produkter når den amerikanska marknaden. För att bli godkänd av FDA krävs genomgångna studier och dokumentation på absolut högsta nivå. Eftersom USA anses ha hög standard på detta område är ett FDA-godkännande ett viktigt steg för att nå godkännanden även på andra marknader såsom den skandinaviska och europeiska.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA