Välj anläggning

Coolsculpting

Icke-kirurgisk fettfrysning som minskar lokala fettdepåer såsom putmage, dubbelhaka och bh-valk.

Kampanj:   20% rabatt

Kostnadsfri konsultation ingår. Erbjudandet gäller för behandlingar i Stockholm, Helsingborg och Malmö, för dig som ännu inte testat CoolSculpting hos oss. Kampanjen gäller t.o.m. 30/06- 2019.

CoolSculpting är den ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt formar din kropp genom att på ett permanent och säkert sätt frysa bort oönskat fett och avlägsna fettdepåer. Behandlingen är optimal för dig som har lokala fettansamlingar som du inte blir av med oavsett kost och träning. Redan efter en behandling kommer du se tydliga resultat. CoolSculpting har utvecklats av forskare vid Harvard-universitetet och har EU:s CE-märkning. Det finns många liknande frysbehandlingar på marknaden men CoolSculpting är den enda ledande kylbaserade behandlingen för att avlägsna fett som har godkänts av amerikanska FDA-myndigheten. CoolSculpting ger ca 20-25% minskning av fett, efter en behandling, på det område som behandlas. Varmt välkommen på en kostnadsfri konsultation för att se om CoolSculpting kan vara en behandling som passar dina önskemål och behov.

Coolsculpting tar bort envisa fettdepåer:

 • Dubbelhaka
 • Mage
 • Insida lår
 • Rygg
 • Armar
 • Kärlekshandtag
 • Utsida lår / Ridbyxelår
 • Knä
 • Mansbröst
 • Bh-valk

Hos ELECTA kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinen i denna behandling är FDA-godkänd, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

 

Bra att veta

Behandling:
CoolSculpting.

Resultat:
CoolSculpting ger ca 20-25% minskning av fett, efter en behandling, på det område som behandlas.

Så här går behandlingen till:
Ett munstycke fästs på det område som ska behandlas. Med hjälp av vakuum sugs sedan fettlagret in i munstycket och två kylplattor aktiveras och fryser ner området.

Hur känns det?
Ett visst obehag kan kännas när vakuumsuget börjar. Likaså när vi, efter behandlingen, masserar det behandlade området.

Tidsåtgång:
90 min totalt, 60 min behandling.

Pris:
Se prislista

Boka:

Mer information om CoolSculpting

Det är nu möjligt att minska lokala och envisa fettdepåer med hjälp av CoolSculpting och metoden fettfrysning. Vid en behandling med CoolSculpting fryser man bort fettet utan att skada omkringliggande vävnader. CoolSculpting har utvecklats av ZELTIQ baserat på en vetenskaplig metod som kallas Cryolipolysis (fettfrysning). Cryolipolysis är resultatet av en revolutionerande upptäckt av vetenskapsmän kopplade till Harvard Medical School. ZELTIQ har exklusiv licens för denna patenterade teknologi och är därför det enda företaget som erbjudet behandlingar baserade på Cryolipolysis. Forskningen bakom CoolSculpting visar att fettceller under huden är mer känsliga för kyla än annan närliggande kroppsvävnad. Sammantaget finns ca 60 vetenskapliga studier och publikationer, långt fler än för någon annan likvärdig produkt. Studierna och publikationerna visar och bekräftar att fettceller som utsätts för noggrant kontrollerad kylning under en tidsperiod börjar genomgå en process där fettcellerna gradvis minskar och dör. Före en behandling med CoolSculpting vill vi träffa dig för en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och förväntade resultat. Våra certifierade klinikterapeuter gör en bedömning om du är rätt kandidat för att genomgå en behandling med CoolSculpting.

Hur går behandlingen till?

Fettceller är väldigt känsliga för kyla och genom att tillsätta kontrollerad kyla under ca en timmes behandling så extraheras energin från fettcellen. Innehållet i fettcellerna, lipiderna, kristalliseras och fettcellerna dör utan att skada omkringliggande vävnad. När fettcellerna dör startar en naturlig process i kroppen som gradvis reducerar fettlagrets tjocklek. Denna process pågår löpande upp till ca 4 månader och leder till en synbar och mätbar minskning. CoolSculpting ger ca 20-25% minskning av fett, efter en behandling, på det område som behandlas.

Vid en behandling med CoolSculpting placeras ett munstycke på det område som önskas behandlas. Med hjälp av vakuum sugs sedan fettlagret in i munstycket och två kylplattor aktiveras och fryser ner området. Under behandlingen kan du sitta eller ligga ner och vila, läsa eller lyssna på musik. När behandlingen är klar tar vi bort munstycket från huden och det nedfrysta området masseras under några sekunder av våra klinikterapeuter. Eftersom CoolSculpting är en icke-kirurgisk behandling kan du återgå till dina normala aktiviteter efter behandlingen. Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation för att höra mer om behandlingen, träffa våra certifierade klinikterapeuter och se om CoolSculpting är rätt behandling för dig.

Trygghet och tillgänglighet

CoolSculpting har kliniskt bevisats vara en säker och effektiv fettfrysningsbehandling. I behandlingen ingår den patenterade säkerhetsmekanismen, Anti-Freeze Detect System, som omöjliggör en frysskada i det behandlade området. CoolSculpting är den enda kylbaserade icke-kirurgiska fettfrysningsbehandlingen som har godkänts av amerikanska FDA-myndigheten. Behandlingen utförs endast på utvalda kliniker med certifierad klinikpersonal. Över 3 miljoner behandlingar har genomförts i över 70 olika länder.

Coolsculpting Infographic 1
Coolsculpting Infographic 2
1. Före – fettcellerna i området som ska behandlas
2. Efter – Döda fettceller efter en behandling
Coolsculpting Infographic 3
Coolsculpting Infographic 4
3. Efter – De döda fettcellerna börjar försvinna ur kroppen
4. Slutresultat – De döda fettcellerna har helt försvunnit

Resultat med CoolSculpting

Det är kliniskt bevisat att CoolSculpting eliminerar fettdepåer med ca 20-25% minskning av fett, efter en behandling, på det område som behandlas.. Över 50 kliniska studier och publikationer visar hur effektiv och säker metoden är. CoolsSulpting är en permanent behandling och den fettcell som dött och försvunnit från kroppen kommer inte att komma tillbaka. CoolSculpting ger en synbar och mätbar minskning av fett på den del av kroppen som har behandlats. Du kan se resultat redan efter tre veckor, men den mest dramatiska effekten får du efter en till fyra månader. När fettcellerna är borta, är de borta för alltid. Varje person är unik vilket är varför vi vill träffa dig för en kostnadsfri konsultation före en behandling. Under den kostnadsfria konsultationen får du en individuellt skräddarsydd behandlingsplan. På vissa områden och vissa fettdepåer kan ytterligare behandlingar krävas för att förhöja den önskade estetiska effekten.

Hur länge håller resultatet?

När de döda fettcellerna är borta så är de borta för alltid. Däremot finns det ingen garanti för att du, vid eventuell viktuppgång, inte lägger på dig vikt på såväl behandlat område som övriga kroppen. I det behandlade området finns det fortfarande aktiva fettceller som kan expandera vid viktuppgång.

Vad händer efter en behandling med CoolSculpting?

Eftersom CoolSculpting är en icke-kirurgisk behandling kan du återgå till dina normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Du kan känna dig öm och svullen i det behandlade området upp till ett par veckor efter en behandling. Du kan även uppleva att det gör ont och sticker / pirrar i partiet som behandlats.

Gör behandlingen med CoolSculpting ont?

De flesta som behandlas med CoolSculpting tycker att behandlingen känns men inte att den gör ont. Ett visst obehag kan kännas när vakuumsuget börjar. Efter några minuter har kroppen vant sig och resten av behandlingen brukar de flesta uppleva som smärtfri. Du ligger nerbäddad och kan vila, läsa eller lyssna på musik. När fettfrysningen är klar, efter ca 60 minuter, tar vi bort vakuumsuget och masserar snabbt igång det nedfrusna fettpartiet som behandlats. Denna massage kan kännas och göra ont men är över snabbt. Hur pass mycket behandlingen känns är individuellt och beror till viss del på din egna smärttröskel men även på vilket område som ska behandlas.

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med CoolSculpting är viktigt för att nå ett bra resultat. För bästa resultat vill vi därför träffa dig för en kostnadsfri konsultation inför en behandling med CoolSculpting. Då kommer våra certifierade klinikterapeuter ge dig all information du behöver samt personlig rådgivning kring behandlingen. Dessutom kan du få rekommendationer på andra behandlingar som kan passa i kombination med CoolSculptng såsom huduppstramande och hudföryngrande Thermage eller vår populära behandling mot celluliter; LPG.

Fördelar med CoolSculpting:
 • Permanent fettreducering
 • Ingen konvalescens
 • Resultat redan efter en behandling
 • Punktbehandling av fett
 • Ingen kirurgi krävs

FDA, Food and Drug Administration, är den amerikanska motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket. De skyddar allmänhetens hälsa genom att se till att säkra och effektiva produkter når den amerikanska marknaden. För att bli godkänd av FDA krävs genomgångna studier och dokumentation på absolut högsta nivå. Eftersom USA anses ha hög standard på detta område är ett FDA-godkännande ett viktigt steg för att nå godkännanden även på andra marknader såsom den skandinaviska och europeiska.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA