Välj anläggning

Thermage CPT

Innovativ och säker behandling som stramar upp och föryngrar huden utan kirurgi. En behandling räcker oftast!

Med Thermage CPT kommer du så nära ett ansiktslyft det bara går utan kirurgi eller injektioner. Det bästa av allt är att du slipper ärr, bandage eller sår – du kan direkt gå tillbaka till arbetet utan konvalecens. Det enda du behöver fokusera på efter en behandling är din spegelbild som kommer visa ett föryngrat ansikte för varje dag, upp till ett halvår efter din behandling med Thermage CPT. Behandlingen med Thermage CPT utförs av våra erfarna klinikterapeuter som utbildats och certifierats för att kunna arbeta med Thermage CPT. Thermage CPT är en säker och kliniskt väl dokumenterad metod som formar och skulpterar huden på ett naturligt sätt genom att det egna kollagenet stimuleras till nybildning. Metoden använder radiovågor med en avancerad teknologi som möjliggör behandlingen att föryngra hudens samtliga tre lager. Ofta räcker det med en behandling för att uppnå ett önskat och hållbart resultat! Varmt välkommen att boka tid för en kostnadsfri konsultation redan idag.

Thermage behandlar och stramar upp huden:
 • Ansikte och hals
 • Käkslinje
 • Stuss och lår
 • Ögonområdet
 • Dekolletage
 • Mage
 • Knä

Hos ELECTA kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinen i denna behandling är FDA-godkänd, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

Bra att veta

Behandling:
Thermage CPT

Resultat:
Ett ansiktslyft och hudföryngring utan kirurgi. Vi vrider tillbaka klockan flera år!

Så här går behandlingen till:
Radiovågor och värme stimulerar kroppens naturliga förnyelse av kollagen djupt ner i hudens alla tre lager. Behandlingen utförs helt utan kirurgiska ingrepp eller injektioner.

Hur känns det?
Behandlingen består av pulser som känns som ett varmt stick i huden. Dessa pulser kan på vissa områden kännas mer smärtsamma än på andra. Behandlaren ställer in behandlingsstyrkan individuellt för att minimera eventuellt obehag.

Tidsåtgång:
Under din kostnadsfria konsultation ger vi dig information kring vilket behandlingsupplägg som passar just dig och dina behov. En behandling kan ta mellan 20 minuter till 2 timmar beroende på behandlingsområde.

Pris:
Se prislista

Boka:

Mer information om Thermage CPT

Thermage CPT är en väldigt effektiv behandling som föryngrar och lyfter huden redan efter en behandling. I takt med att vi blir äldre tappar huden sin elasticitet och vi får linjer och slappare hud. Med Thermage CPT blir huden blir uppstramad, rynkor och djupa veck reduceras och ansiktets konturer återfå sina forna former. Thermage CPT ger ett väsentligt effektivare och bättre resultat än någon annan icke-kirurgisk metod. Boka gärna in dig på en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om vad Thermage kan göra just för dig.

Hur går behandlingen till?

Vi inleder med en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina förväntningar och önskemål. Våra certifierade klinikterapeuter kommer göra en bedömning om just din hud är lämpad för att genomgå en behandling med Thermage CPT eller om det finns någon annan behandling som bättre kan göras för att uppnå dina önskemål.

Thermage CPT är en teknik som använder sig av radiovågor för att stimulera kroppens naturliga förnyelse av kollagen i hudens alla tre lager. En behandling tar allt mellan 20 minuter och 3 timmar att genomföra beroende på hur stort området som ska behandlas är. Vi rengör huden noggrant och markerar sedan upp området som ska behandlas med ett precist rutmönster. Varje ruta i mönstret kommer sedan att erhålla en eller flera pulser från Thermage-munstycket. Varje puls med Thermage CPT varar ca 1-5 sekunder, beroende på vilket område som behandlas, och ger en värmepuls. Varje puls känns som ett varmt stick i huden. Genom att utnyttja radiofrekvensens teknik värms din huds kollagen säkert upp. I samband med detta drar huden omedelbart ihop sig och blir slätare både i textur och utseende samtidigt som tillväxten av nytt kollagen stimuleras.

Din hudterapeut kommer justera behandlingen och impulserna för att uppnå maximal effekt på just din hud. Eftersom det är värmen som ger resultat kan det kännas något, dock ska det inte smärta.

Resultat med Thermage

Thermage ger en uppstramning och föryngring av huden som ofta syns direkt efter behandlingstillfället. Men framförallt kommer resultat synas efter 4 till 6 månader. Resultatet är individuellt som vid alla typer av ingrepp och vi kan i förväg inte garantera ett visst slutresultat. Behandlingsresultaten är alltid individuella men generellt sätt lämpar sig Thermage bäst för patienter i 30-60 års ålder med viss hudslapphet.

Fördelar med Thermage:

 • Djupgående huduppstramning
 • Ingen konvalescens
 • Resultat efter en behandling
 • Alla hudtyper kan behandlas
 • Perfekt för män då skäggväxten ej påverkas

FDA, Food and Drug Administration, är den amerikanska motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket. De skyddar allmänhetens hälsa genom att se till att säkra och effektiva produkter når den amerikanska marknaden. För att bli godkänd av FDA krävs genomgångna studier och dokumentation på absolut högsta nivå. Eftersom USA anses ha hög standard på detta område är ett FDA-godkännande ett viktigt steg för att nå godkännanden även på andra marknader såsom den skandinaviska och europeiska.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA