Välj anläggning

Plasma Pen

– Ögonlyft.
Plasmapenna ögonlockslyft & utjämning av rynkor är en populär behandling som möjliggör synliga resultat helt utan kniv! Behandlingen är en av de mest trendiga då resultatet ofta är jämförbart med kosmetisk kirurgi men med betydligt snabbare återhämtning.

 

Områden som Plasmapenna behandlar:

• Slapp hud kring ögonen såsom hängande ögonlock, påsar under ögonen och ”hamsterpåsar” på hals och kinder
• Rynkor och fina linjer
• Ojämn hy

Vi vill gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation för att ge dig en individuell behandlingsplan anpassad efter dina önskemål och behov.

Hos ELECTA kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade.  Våra maskiner är CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

Så här går en behandling med Plasmapenna till?

Plasmapennan möjliggör en minimalt invasiv behandling av det översta hudlagret där en process startar en omedelbar sammandragning av huden för att skapa den önskade föryngrande effekten. Plasmapennan avger en liten plasma-blixt som arbetar för att strama upp huden genom att föra cellerna närmare varandra.
Området som ska behandlas bedövas med en kräm ca 45 minuter innan behandling.

I samband med din kostnadsfria konsultation kommer din klinikterapeut ge dig all information kring aknebehandlingen och behandlingstiden.

Resultat med Plasmapenna;

Resultat efter en behandling med Plasmapenna är individuellt och beror på hudtyp, ålder och vilket område som behandlas. Då det endast är möjligt att strama åt en viss mängd hud vid varje unikt behandlingstillfälle kan personer med ett stort behandlingsområde / mycket överflödig hud behöva fler än en behandling. Många anser att en behandling räcker för att uppnå önskat resultat.

 

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med Plasmapenna är viktigt för att nå ett bra resultat. För bästa resultat vill vi därför träffa dig för en kostnadsfri konsultation inför en behandling med Plasmapenna. Då kommer våra certifierade klinikterapeuter ge dig en rekommendation på antal behandlingstillfällen och vad som går att göra med Plasmapenna. Dessutom kan du få rekommendationer på hudvårdsprodukter och andra behandlingar som kan passa i kombination med Plasmapenna för att nå ett optimalt resultat.

Vad händer efter en behandling?

Direkt efter en behandling kan området kännas varmt och brännande, en känsla som kommer minska successivt. Viss svullad kan uppstå, speciellt om det är ett känsligt område som behandlas. Sårskorpor uppstår vanligen vid de behandlade områdena och bör läka ut av sig själv. Säkerställ att huden helt skyddas från solljus i minst 3 månader för att undvika solskador på huden. Använd en hög solskyddsfaktor dagligen och undvik direkt solljus.

Gör det ont?

En behandling gör inte ont då vi applicerar en bedövningskräm före behandling med Plasmapenna.

Bra att veta

Behandling:
Plasmapenna

Resultat:
En uppstramande effekt på huden.

Så här går behandlingen till:
Plasmapennan skapar en värmereaktion som triggar en omedelbar sammandragning av huden.

Hur känns det?
De flesta känner inget alls. Ett fåtal kan känna ett visst obehag.

Tidsåtgång:
30 min behandling (+45 min väntan på att bedövningskrämen ska verka)

Pris:
Se prislista

Boka:

FDA, Food and Drug Administration, är den amerikanska motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket. De skyddar allmänhetens hälsa genom att se till att säkra och effektiva produkter når den amerikanska marknaden. För att bli godkänd av FDA krävs genomgångna studier och dokumentation på absolut högsta nivå. Eftersom USA anses ha hög standard på detta område är ett FDA-godkännande ett viktigt steg för att nå godkännanden även på andra marknader såsom den skandinaviska och europeiska.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA