Välj anläggning

IPL Skin Rejuvenation

Intensiva ljusimpulser går ner på djupet och behandlar ytliga blodkärl, pigmenteringar och fina linjer.
IPL är en populär och effektiv ljusbehandling som framför allt behandlar ytliga blodkärl, pigmenteringar, fina linjer och rodnader i huden. Behandlingen kan göras på ansikte, dekolletage och händer för en uppfräschning av huden. Innan en behandling vill vi träffa dig under en kostnadsfri konsultation för att lägga upp en behandlingsplan som passar just dig och dina individuella behov och önskemål. För bästa resultat vill vi att du undviker att använda brun-utan-sol två veckor före en behandling. Såväl före som efter en behandling bör du undvika solen under fyra veckor.

 

IPL behandlar:
  • Ytliga blodkärl
  • Rodnad efter ärrvävnad
  • Pigmenteringar
  • Hudföryngring
  • Rosacea
  • Solskadad hud
  • Fina linjer
  • Förbättrad hudstuktur

Mer information om IPL Skin Rejuvenation

IPL står för Intensivt Pulsat Ljus och används för att ta bort exempelvis ytliga blodkärl, pigmenteringar och fina linjer. IPL Skin Rejuvenation förbättrar också solskadad hud och föryngrar huden på ett skonsamt och effektivt sätt. Cellförnyelsen stimuleras och återbildningen av kollagen ökar vilket leder till ett fräschare och föryngrat utseende och ett ansikte fullt av lyster. Våra IPL-behandlingar utförs av våra auktoriserade klinikterapeuter som specialutbildats inom IPL. Du är välkommen att boka en kostnadsfri konsultation för att få veta mer om vad IPL kan göra för just dig. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål.

Hur går behandlingen till?

Vid en IPL-behandling läggs en svalkande gel på huden och en serie intensiva ljusimpulser passerar sedan skonsamt det yttersta hudlagret. Ljuset absorberas av kärl, pigment och vätska i huden vilket leder till att kärlen drar ihop sig och att pigmenten bleknar samtidigt som kollagenproduktionen stimuleras i de mer djupliggande hudlagren. Behandlingen gör inte ont men kan kännas lite som små stick i huden. Efter behandlingen kan huden få en lätt rodnad och kännas varm.

Kan alla behandlas med IPL?

Nej, en IPL-behandling går ej att göra på en mörk hy, solbränd hy eller en hud med brun-utan-sol. Av dessa anledningar vill vi träffa dig för en kostnadsfri konsultation där vi gör en bedömning om behandlingen fungerar för dig.

Resultat med IPL Skin Rejuvenation

En IPL-behandling kan göras en gång för att få en uppfräschning av huden. För att få maximalt resultat rekommenderar vi att du upprepar behandlingen efter 3-4 veckor, upp till 4 gånger. Du kommer se en förbättring efter varje behandling och kan själv avgöra när du är nöjd med ditt resultat. Vi erbjuder dig en kostnadsfri konsultation där våra certifierade klinikterapeuter ger dig rekommendationer kring behandling med IPL. Vi går under konsultationen igenom vad du bör tänka på före och efter en behandling samt vilka förväntade resultat vi kan uppnå och hur många behandlingar som kan krävas med IPL.

Vilken IPL-behandling passar dig?

Hudföryngring med IPL

Vi genomför denna IPL-behandling för en uppfräschning och föryngring av huden. Behandlingen går att göra på ansikte, dekolletage och händer. I takt med att vi blir äldre förlorar huden sin elasticitet och rynkor framträder. Med IPL återställer vi hudens ungdomliga spänst på ett enkelt och effektivt sätt. IPL-behandlingen verkar resultatinriktat på djupet och ökar hudens elasticitet och spänst genom att stimulera nybildningen av kollagen. IPL-behandlingen tar dessutom bort ålderstecken som fina linjer, ytliga blodkärl och pigmentfläckar. Boka din kostnadsfria konsultation redan idag.

Behandling av ytliga blodkärl och hudrodnad med IPL

IPL tar skonsamt och effektivt bort ytliga blodkärl på bl.a. näsa, kinder och dekolletage. Vi har även många kunder med Rosacea som har fått väldigt fina resutlat med IPL-behandlingar. Har du en väldigt aktiv rosacea bör du dock först få behandling hos din hudläkare innan du genomgår en IPL-behandling. Med IPL får du snabba resultat och redan efter en behandling kommer du se de ytliga blodkärlen minskas och dra ihop sig. Boka din kostnadsfria konsultation redan idag.

Behandling av pigmenteringar med IPL

Pigmentfläckar och ojämn pigmentering är väldigt vanligt att få i samband med åldrande eller efter bl.a. solning och/eller graviditet. Med en IPL-behandling tas pigmentfläckarna skonsamt bort och huden får en jämnare ton. Ofta räcker en eller två IPL-behandlingar för att den oönskade pigmenteringen skall försvinna. Vid kraftig pigmentering kan du behöva fler behandlingar. Direkt efter en IPL-behandling kan pigmentfläckarna bli mörkare för att sedan försvinna eller blekna markant. Exempel på pigmentfläckar som går att behandla är; solskadad hud med pigmentfläckar, ålderspigmentfläckar och bruna solfläckar i ansiktet. Boka din kostnadsfria konsultation redan idag.

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med IPL är viktigt för att nå ett bra resultat. För bästa resultat vill vi därför träffa dig på en kostnadsfri konsultation inför en behandling med IPL. Då kommer våra certifierade klinikterapeuter ge dig en rekommendation på antal behandlingstillfällen och vad som går och inte går att göra med en IPL-behandling. Dessutom kan du få rekommendationer på hudvårdsprodukter och andra behandlingar som kan passa i kombination med IPL för att nå ett optimalt resultat såsom Microneedling och Thermage.

Bra att veta

Behandling:
IPL Skin Rejuvenation

Resultat:
En fräschare hy utan/med minskade ytliga blodkärl, rodnader, pigmenteringar och fina linjer.

Så här går behandlingen till:
Ljusbehandling där en svalkande gel läggs på huden och en serie intensiva ljusimpulser skonsamt passerar det yttersta hudlagret.

Hur känns det?
Pulserna kan kännas som små stick i huden.

Tidsåtgång:
Under din kostnadsfria konsultation ger vi dig information kring vilket behandlingsupplägg som passar just dig och dina behov.

Pris:
Se prislista

Boka:

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA