Välj anläggning

Botox & Fillers

Våra legitimerade läkare fyller ut linjer i ansiktet och skapar volym åt läppar och kinder.
Besväras du av linjer eller rynkor i ansiktet? Vill du öka volymen på exempelvis läppar och kinder? Då kan Botox och/eller Fillers vara något för dig. Varje behandling med injektioner är unik precis på samma sätt som att varje person har en alldeles egen uppfattning om vad skönhet är. Vår personal har mycket lång erfarenhet av estetiska behandlingar och våra injektioner utförs endast av våra legitimerade läkare. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål. Boka gärna en kostnadsfri konsultation redan idag!

Botox behandlar:
 • Linjer och rynkor i ansiktet
 • Migrän och spänningshuvudvärk
 • Förebyggande för att undvika framtida linjer

Läs mer om Botox

Fillers behandlar:
 • Ger volym till läppar
 • Fyller ut djupa linjer och rynkor
 • Fyller ut insjunkna områden i ansiktet
 • Fyller ut käklinjen eller markerar kindbenen

Läs mer om Fillers

Så här går behandlingen till:
Efter en obligatorisk konsultation genomför våra legitimerade läkare en injektionsbehandling för att uppnå ditt önskade resultat.

Hur känns det?
Det kan sticka till och ömma under behandlingen.

Tidsåtgång:
Injektionerna går snabbt. Tiden för konsultationen kan variera då det är viktigt att förväntningarna överensstämmer med resultatet som går att uppnå.

Pris:
Se prislista

Boka:

Våra läkare

DR. CRISTOPH MARTSCHIN - ELECTA STOCKHOLM
[ac-sc id=”28891″]
DR. JACEK BARTOSIK - ELECTA SKÅNE
[ac-sc id=”28892″]

Vad orsakar rynkor?

Varje gång du rynkar pannan, skrattar, kisar eller använder dina ansiktsmuskler på annat sätt så bildas rynkor eller veck. Till en början är de ofta tillfälliga medans de med åren blir permanenta. När du åldras förlorar huden sin elasticitet och vecken kan bli allt mer djupa. När vi åldras förlorar huden även fett, elastin och hyaluronsyra vilka är de komponenter som ger ansiktet dess volym. Synliga tecken på åldrande kan således vara volymförlust i ansiktet. Med Botox och Fillers kan vi dels arbeta förebyggande för att hindra permanenta linjer att ta plats i ansiktet men även fylla ut redan uppstådda linjer och förlorad volym. För att skapa naturliga resultat med hög precision kommer våra legitimerade läkare att skräddarsy din behandling genom att välja från en portfölj av olika produkter. För bästa resultat vill våra läkare alltid träffa dig för en konsultation före behandling. Såväl konsultation som behandling kan ske vid samma tillfälle under förutsättning att ni är överens om behandlingen som ska ske. Boka gärna din tid redan idag!

Mer information om Botox

Besväras du av fina linjer eller rynkor? Då kan Botox vara något för dig. Rynkor uppkommer av att våra ansiktsmuskler drar ihop sig och bildrar tillfälliga eller permanenta linjer. Med hjälp av Botox kan vi blockera denna rörelse och förebygga vidare utveckling av rynkor. Vid regelbunden behandling under viss tid kan linjer och rynkor nästan helt försvinna och behandlingsfrekvensen kan reduceras.

Botox är särskilt lämplig vid behandling av rynkor i pannan, kring ögonen samt vid linjer kring munnen och på halsen. Man har på senare tid funnit att patienter med migrän och spänningshuvudvärk kan bli besvärsfria efter behandling med Botox.

Ibland kan det vara aktuellt att kombinera Botox med Fillers. Våra legitimerade läkare kommer ge dig en personlig rekommendation på ett behandlingsupplägg som passar just dina behov och önskemål. Boka gärna din tid redan idag!

Varje behandling med injektioner är unik precis på samma sätt som att varje person har en alldeles egen uppfattning om vad skönhet är. Vår personal har mycket lång erfarenhet av estetiska behandlingar och våra injektioner utförs endast av våra legitimerade läkare. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål. För bästa resultat vill våra läkare alltid träffa dig för en konsultation före en behandling. Såväl konsultation som behandling kan ske vid samma tillfälle under förutsättning att ni är överens om behandlingen som ska ske. Boka gärna din tid redan idag!

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera rynkor och linjer. Vanliga områden att behandla är de horisontella linjerna i pannan, “arga rynkan” mellan ögonbrynen, kråksparkar kring ögonen och ledsna linjer kring munnen. Medicinskt har det visat sig att många personer med migrän har blivit hjälpta av muskelavslappnande Botox.

Efter en injektion med Botox tar det några dagar innan effekten inträder. Resultatet med Botox varar oftast 3-4 månader, ibland längre tid och ibland kortare. I början kan du behöva komma tillbaka för påfyllnad av Botox oftare då muskulaturen är stark. Efter 1 – 1,5 år har muskulaturen försvagats och man behöver inte behandlas lika ofta för att få ett hållbart resultat.

Botox verkar genom att blockera den nervsignal som gör att en muskel dras samman och bildar linjer och rynkor. Med användning av Botox blir resultatet att de linjer och rynkor som skapats på grund av ansiktsrörelser mjukas upp och blir mindre synliga då muskeln inte används. Har du väldigt djupa rynkor kan man även välja att fylla ut dessa med fillers. Våra kunniga läkare kommer ge dig behandlingsråd i samband med din kostnadsfria konsultation eller behandling.

Ett bra resultat med Botox får man genom att man injicerar exakt rätt mängd av läkemedlet på exakt rätt plats. Hos oss på Electa är det endast legitimerade läkare med stor erfarenhet som får arbeta med att injecera Botox. Boka gärna din tid redan idag!

För vem passar Botox?
 • Om du har linjer mellan ögonen (“arga rynkan”) som får dig att se trött, arg eller ledsen ut.
 • Om du har rynkor runt ögonen och/eller i pannan.
 • Om du besväras av migrän och/eller spänningshuvudvärk.
 • Om du besväras av överdriven svettning, s.k. hyperhidos
 • Ofta används Botox på redan befintliga rynkor och linjer men har man anlag för starka rynkor kan man arbeta förebyggande exempelvis på “arga rynkan”.
Botox – fördelar
 • Säker behandling (hos oss utförs den endast av legitimerad läkare)
 • Relativt smärtfri behandling och ingen direkt konvalescens uppstår.
 • Med Botox får du ett naturligt resultat
Botox – nackdelar
 • Behandlingen är inte permanent utan måste göras om var 3:e – 6:e månad. Hur ofta beror på hur pass stark din muskulatur är.
 • Viss risk för mindre blåmärken vid behandling av känsliga områden.
 • Om behandlingen inte utförs på korrekt vis finns en liten risk för svullnad. Svullnaden brukar dock lägga sig efter ett tag.

Mer information om Fillers

Besväras du av djupare linjer och/eller rynkor i ansiktet? Vill du öka volymen på exempelvis läppar och kinder? Då kan Fillers vara något för dig. Fillers är injektioner av icke-animalisk, stabiliserad hyaluronsyra i/under huden som arbetar för korrigering av rynkor och veck, för uppbyggnad av läppar och ansiktskonturer och ger en föryngring av huden.

Med stigande ålder minskar halten av hyaluronsyra vilket bidrar till att huden tappar sin spänst och lättare bildar rynkor. Med fillers kan våra certifierade läkare fylla ut hudens skavanker, modellera formen på utvalt område och även förbättra hudens kvalité. Effekten är inte permanent och preparaten försvinner ur kroppen helt efter en tid.

Ibland kan det vara aktuellt att kombinera Fillers med Botox. Våra legitimerade läkare kommer ge dig en personlig rekommendation på behandling som passar just dina behov och önskemål. Boka gärna din tid redan idag!

Varje behandling med injektioner är unik precis på samma sätt som att varje person har en alldeles egen uppfattning om vad skönhet är. Vår personal har mycket lång erfarenhet av estetiska behandlingar och våra injektioner utförs endast av våra legitimerade läkare. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål. För bästa resultat vill våra läkare träffa dig för en konsultation före en behandling. Såväl konsultation som behandling kan göras vid samma tillfälle under förutsättning att ni är överens om behandlingen som ska ske. Boka gärna din tid redan idag!

En fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling som används för att bygga upp förlorad volym, göra en läppförstoring eller fylla ut linjer och rynkor. Med en fillerbehandling får du ett omedelbart resultat. Det finns många olika sorters fillers som lämpar sig för olika områden – våra läkare väljer alltid det som passar dina önskemål bäst.

En injektionsbehandling med fillers kan användas för att addera volym till exempelvis läppar och kinder men även för att föryngra och släta ut områden på hals, händer och ditt övriga ansikte. Fillers är baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta vilket gör att en fillerbehandling har en begränsad livstid och kan behövas fyllas på löpande varje år för att behålla önskat resultat.

Ett bra resultat med Fillers får man genom att man injicerar exakt rätt mängd av läkemedlet på exakt rätt plats. Hos oss på Electa är det endast legitimerade läkare med stor erfarenhet som får arbeta med att injecera Fillers. Boka gärna din tid redan idag!

För vem passar en Fillerbehandling?
 • Om du har djupa och bestående linjer runt ögonen, ögonbrynen eller munnen.
 • Om du behöver eller önskar mer volym i områden såsom läppar, kinder eller käklinjen.
 • Om du har insjunkna områden i ansiktet orsakade av acne eller andra hudåkommor.
 • Om du vill få ett synbart och snabbt resultat utan kirurgi och konvalescens.

Mot rynkor och fina linjer kan man kombinera en fillerbehandling med botox för bästa effekt. Boka gärna in en kostnadsfri konsultation så berättar våra läkare mer.

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med Botox och/eller Fillers är viktigt för att nå ett bra resultat. Våra legitimerade läkare kommer informera om vad som går och inte går att göra och ge sina rekommendationer. För bästa resultat vill våra certifierade läkare träffa dig för en konsultation före en behandling. Konsultation och behandling kan göras vid ett och samma tillfälle under förutsättning att ni är överens om behandlingen som ska ske. Du är varmt välkommen att boka tid redan idag.

Fillers – fördelar
 • Behandlingen går snabbt.
 • Du får ett direkt resultat och konvalescensen är begränsad.
 • Våra legitimerade läkare anpassar behandlingen efter dina önskemål och behov så att resultatet blir naturligt vackert.
Fillers – Nackdelar
 • Resultatet är inte permanent. Det kommer krävas regelbunden påfyllning för att bibehålla önskat resultat.
 • Viss svullnad och/eller blåmärken kan uppstå.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA