Välj anläggning

Fraktionerad Laser

Laserbehandling som bl.a. tar bort ärr, fina linjer, rynkor och arbetar för en föryngrad hy.
Fraktionerad laser är en estetisk laserbehandling som arbetar för att föryngra och reparera huden. Lasersystemet genererar ett laserljus i ett precist mönster av smala fokuserade strålar som skapar mikroskopiska hål i huden. Behandlingen stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin vilket resulterar i en frisk och ny vävnad som förbättrar hudens kvalitet och struktur. Fraktionerad laser kan göras på ansikte, hals, dekolletage och händer. Vi rekommenderar dig att boka in en kur på 4 gånger men det går även att boka en enstaka behandling för uppfräschning av huden. Under din kostnadsfria konsultation kommer vi ge dig en personlig rekommendation på ett behandlingsupplägg som passar dina önskemål och behov.

Fraktionerad Laser behandlar:
  • Ärrvävnad
  • Åldersfläckar
  • Solfläckar
  • Fina linjer och rynkor
  • Akneärr
  • Hudbristningar

Hos ELECTA kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinen i denna behandling är FDA-godkänd, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

Mer information om Fraktionerad Laser

Fraktionerad Laser är ett genombrott inom estetisk laserbehandling och ger fantastiska resultat. Behandlingen är en av våra mest bokade när det kommer till hudförbättring och hudförnyelse. Metoden och maskinen är FDA-godkänd och har många användningsområden och överbevisande kliniska resultat. Varje laserstråle eliminerar gamla pigmenterade hudceller i hudytan men går även ner och arbetar på djupet och stimulerar kollagenbildning och ökad elasticitet. Vid varje behandling med fraktionerad laser kan 12-20% av hudytan behandlas. För att uppnå bästa resultat genomför vi oftast en kur på 4-6 behandlingar med 4-8 veckors mellanrum. Före en behandling vill vi träffa dig för en kostnadsfri konsultation där vi går igenom allt du behöver veta om behandlingar samt dina förväntningar och önskemål. Våra certifierade klinikterapeuter går även igenom vilket behandlingsupplägg som passar dig och din hud bäst.

Hur går behandlingen till?

Vi vill gärna att du först kommer på en kostnadsfri konsultation där du och din certifierade klinikterapeut diskuterar vilka områden som är lämpliga att behandla och hur många laserbehandlingar som kan behövas för att uppnå önskat resultat. Intervallen mellan behandlingarna är oftast 4-8 veckor. Hur lång tid varje behandling tar beror på hur stor yta som ska behandlas är. Under själva behandlingen applicerar vi en bedövningsgel i ansiktet som får verka. Sedan arbetar vi med lasern över huden som ska behandlas. Under behandlingen får du hålla ett munstycke till en slang som blåser kall luft över huden. Detta så att du själv kan styra hur kalluften ska blåsa för att minska värmekänslan i huden som uppstår vid laserbehandlingen.

Resultat med Fraktionerad Laser

Fraktionerad Laser ger en uppstramning och föryngring av huden. Resultatet är individuellt och vi kan i förväg inte garantera ett visst slutresultat. Under din kostnadsfria konsultation kommer våra klinikterapeuter gå igenom vilket resultat vi tror att just du kan få med laserbehandlingen.

Hur länge håller resultatet?

Fraktionerad Laser ger ett hållbart resultat men i takt med att tiden går fortskrider åldrandets process i kroppen. En behandling med Fraktionerad Laser kan hjälpa till att vrida tillbaka klockan men kan tyvärr inte få klockan att stanna helt.

Vad händer efter en behandling?

Efter en behandling med Fraktionerad Laser blir du röd och varm i huden som om du har solat lite för länge. Du kan uppleva en svullnad de närmaste dagarna efter en laserbehandling och huden kommer troligen fjälla en del. Biverkningarna brukar helt ha försvunnit en vecka efter behandlingstillfället. Om du önskar sminka dig eller raka dig efter behandlingen går det bra då det inte påverkar varken läkningen eller resultatet. Vi rekommenderar dig att undvika solen de närmaste veckorna och att använda ett solskygg med högt SPF. De flesta återgår till arbete och sociala aktiviteter direkt efter en behandling med  Fraktionerad Laser men det finns de som föredrar att vänta några dagar.

Gör det ont?

Under själva behandlingen med Fraktionerad Laser kan du uppleva en stickande och varm känsla i huden. För att kyla ner ansiktet under behandlingen får du ett munstucke som blåser kalluft där du själv doserar luftblåset.

Bra att veta

Behandling:
Fraktionerad Laser.

Resultat:
En föryngrad och jämnare hy full av lyster.

Så här går behandlingen till:
Laserljus skapar mikroskopiska hål i huden som stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin vilket förbättrar hudens kvalitet och struktur.

Hur känns det?
Du känner ett svagt stickande i huden kombinerat med värme.

Tidsåtgång:
Under din kostnadsfria konsultation ger vi dig information kring vilket behandlingsupplägg som passar just dig och dina behov.

Pris:
Se prislista

Boka:

FDA, Food and Drug Administration, är den amerikanska motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket. De skyddar allmänhetens hälsa genom att se till att säkra och effektiva produkter når den amerikanska marknaden. För att bli godkänd av FDA krävs genomgångna studier och dokumentation på absolut högsta nivå. Eftersom USA anses ha hög standard på detta område är ett FDA-godkännande ett viktigt steg för att nå godkännanden även på andra marknader såsom den skandinaviska och europeiska.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA