Välj anläggning

CryoPen

CryoPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar.
CryoPen är en effektiv frysbehandling som tar bort oönskade hudförändringar och pigmenteringar. CryoPen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.

Områden som CryoPen behandlar:


• Leverfläckar
• Pigmenteringar
• Vårtor
• Fibrom
• Hemangiom
• Sebboroiska Keratoser
• Större milier

Om det är födelsemärken du vill ta bort är det viktigt att du först fått dem bedömda av en läkare. Vi behandlar godartade pigmenteringar och har ingen möjlighet till provtagning.


Hos ELECTA kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinerna i denna behandling är FDA-godkända, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

Hur går behandlingen till?

CryoPen är en snabb och effektiv behandling som fryser området som ska behandlas.

Resultat med CryoPen;

Resultatet efter behandling med CryoPen är individuellt.
För en del räcker en behandling medan en del kräver fler för att uppnå bästa möjliga resultat. Önskat resultat varierar beroende på vilket område som behandlas och utgångsläget. Boka gärna en konsultation för en personlig rekommendation kring behandlingsupplägg med CryoPen.

Vad händer efter en behandling?

Efter en behandling med CryoPen kommer det inom några dagar bildas en sårskorpa. När sårskorpan trillar av, inom 1-2 veckor, kommer ny hud framträda. Beroende på område kan en ny sårskorpa bildas, och successivt trilla av. Under denna process är det viktigt att undvika direkt solljus och gärna använda plåster som skydd. Inom 2-6 veckor borde det vara helt läkt.

Gör det ont?

En stickande känsla kan upplevas under behandling. I vissa fall kan blåsbildning uppstå. Beroende på vilket område som behandlas kan det kännas olika beroende på underliggande nervförsörjning.

Komplikationer:

• Svullnad och rodnad (vanligt)
• Blåsbildning
• De-pigmentering av färgad och mörk hudton
• Domningar (ovanligt)
• Återfall av hudförändringar

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med CryoPen är viktigt för att nå ett bra resultat. För bästa resultat vill vi därför träffa dig för en kostnadsfri konsultation inför en behandling med CryoPen. Då kommer våra certifierade klinikterapeuter ge dig en rekommendation på antal behandlingstillfällen och vad som går att göra med CryoPen. Dessutom kan du få rekommendationer på hudvårdsprodukter och andra behandlingar som kan passa i kombination med CryoPen för att nå ett optimalt resultat.

Bra att veta

Behandling:
CryoPen

Resultat:
Effektiv metod för att avlägsna pigmenteringar, åldersvårtor och andra godartade förändringar

Så här går behandlingen till:
Genom lokal frysbehandling ta bort oönskade, godartade, pigmenteringar.

Hur känns det?
Behandlingen kan kännas något, beroende på område som ska behandlas.

Tidsåtgång:
Under din kostnadsfria konsultation ger vi dig information kring vilket behandlingsupplägg som passar just dig och dina behov.

Pris:
Se prislista

Boka:

FDA, Food and Drug Administration, är den amerikanska motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket. De skyddar allmänhetens hälsa genom att se till att säkra och effektiva produkter når den amerikanska marknaden. För att bli godkänd av FDA krävs genomgångna studier och dokumentation på absolut högsta nivå. Eftersom USA anses ha hög standard på detta område är ett FDA-godkännande ett viktigt steg för att nå godkännanden även på andra marknader såsom den skandinaviska och europeiska.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA