Välj anläggning

CooLifting

– mirakelbehandlingen som föryngrar huden med 5 år på 5 minuter. Snabba och synliga resultat helt utan kirurgi!
CooLifting – mirakelbehandlingen som föryngrar huden med 5 år på 5 minuter.

Snabba och synliga resultat helt utan kirurgi!

CooLifting möjliggör att under högt tryck av koldioxid öppna upp cellmembranen i huden och föra ner finfördelad hyaluronsyra och en muskelavslappnande peptid djupt ner i huden. Behandlingen ger en otrolig fuktboost och gör att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att rynkor och fina linjer blir mindre synliga med tiden. Behandlingen motverkar även att nya linjer uppstår.

Områden som CooLifting behandlar:

• Linjer och rynkor i ansiktet
• Slapp hud i ansikte och på hals / dekolletage
• Trött och glåmig hy

Hos ELECTA kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinerna i denna behandling är FDA-godkända, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

 

Hur går behandlingen till?

En behandling med CooLifting genomförs genom att CooLifting-pistolen skapar ett högt tryck av CO2-gas som ”blåses” på huden tillsammans med ett serum bestående av hyaluronsyra och en peptid. Trycket och kylan för ner serumet på djupet i huden, helt utan kirurgi.

 Utrustningen från CooLifting är FDA-godkänd för att behandla ett brett register av alla hudtyper. Hur lång tid behandlingen tar beror på hur pass stort området som ska behandlas är. I samband med din kostnadsfria konsultation kommer din klinikterapeut ge dig all information kring behandlingen och behandlingstiden.

Resultat med CooLifting

Resultatet efter behandling med CooLifting är individuellt. De närmaste veckorna efter en behandling kommer resultatet successivt synas. Ett resultat håller upp till sex månader.
Hur många behandlingar som krävs för att uppnå önskar resultat varierar beroende på vilket område som behandlas och utgångsläget. Boka gärna en kostnadsfri konsultation för en personlig rekommendation kring behandlingsupplägg.

Vad händer efter en behandling?

Resultaten är ofta omedelbara! Efter en behandling kommer de verksamma ämnen successivt förbättra huden inifrån. Du kan direkt bege dig tillbaka ut i ditt dagliga liv, utan komplikationer eller tid för återhämtning.

Gör det ont?

Behandlingen med CooLifting gör inte ont

Fördelar med CooLifting

• Naturlig behandling fri från läkemedel och kemikalier
• Passar alla hudtyper och alla åldrar
• Ingen återhämtning krävs
• Friskare och ungdomligare hud på ett naturligt sätt

Alla är vi olika och har olika förutsättningar. Vi vill att du som kund ska bli nöjd med din behandling hos oss. Realistiska förväntningar inför en behandling med CooLifting är viktigt för att nå ett bra resultat. För bästa resultat vill vi därför träffa dig för en kostnadsfri konsultation inför en behandling med CooLifting. Då kommer våra certifierade klinikterapeuter ge dig en rekommendation på antal behandlingstillfällen och vad som går att göra med CooLifting. Dessutom kan du få rekommendationer på hudvårdsprodukter och andra behandlingar som kan passa i kombination med CooLifting för att nå ett optimalt resultat.

Bra att veta

Behandling:
CooLifting

Resultat:
En föryngrad och fräschare hud med färre rynkor och linjer.

Så här går behandlingen till:
CooLifting-pistolen skapar ett högt tryck av CO2-gas som ”blåses” djupt ner i huden tillsammans med ett näringsrikt serum.

Hur känns det?
Behandlingen är ej smärtsam.

Tidsåtgång:
5 minuter plus tid för eventuell konsultation och förberedelser.

Pris:
Se prislista

Boka:

FDA, Food and Drug Administration, är den amerikanska motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket. De skyddar allmänhetens hälsa genom att se till att säkra och effektiva produkter når den amerikanska marknaden. För att bli godkänd av FDA krävs genomgångna studier och dokumentation på absolut högsta nivå. Eftersom USA anses ha hög standard på detta område är ett FDA-godkännande ett viktigt steg för att nå godkännanden även på andra marknader såsom den skandinaviska och europeiska.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA