Välj anläggning

Acleara Acne Therapy

Acleara behandlar effektivt akne, oren hud och förstorade porer.
Acleara Acne Therapy är en effektiv aknebehandling som kombinerar vacuum med ett specialfiltrerat ljus som rengör och tömmer porerna och behandlar akne på djupet. Huden rensas fri från talg, döda hudceller och bakterier. Ofta minskar även porerna i storlek med Acleara Acne Therapy. För bästa resultat rekommenderar vi dig att boka en kur på 4 gånger. Självklart går det även att boka en enstaka behandling för uppfräschning av huden. Vi vill gärna träffa dig för en kostnadsfri konsultation för att ge dig en individuell behandlingsplan anpassad efter dina önskemål och behov.

Acleara Acne Therapy behandlar:
  • Akne
  • Fet hy och/eller stora porer
Acleara Acne Therapy passar dig som:
  • Lider och mår dåligt över din akne.
  • Testat krämer och andra akneprodukter men inte fått resultat.
  • Vill undvika receptbelagda behandlingar såsom antibiotika.
  • Upplever att din akne inte reagerar på antibiotika.

Hos ELECTA kan du vara säker på att alla behandlingar och tekniker är säkra, välbeprövade och dokumenterade. Maskinen i denna behandling är FDA-godkänd, den kvalitetsutmärkelse som anses vara marknadens mest svåraste att få. Våra maskiner är även CE-certifierade, en märkning som främst används inom EU för kvalitetssäkring.

Akne och Acleara Acne Thearpy

Akne är ett hudtillstånd som ofta drabbar ansikte, nacke, skuldror och rygg. Att ha akne är inte något som är fysiskt farligt men den som drabbas kan må väldigt dåligt och därför kan akne få sociala och psykologiska konsekvenser. Alla kan drabbas, oavsett ålder och kön, även om det vanligaste är aknen blommar ut under tonåren. Vi behandlar de flesta typer av akne och skräddarsyr en behandling efter vad som passar din hud. Ett exempel på behandlingsupplägg kan vara att vi planerar in en kur med 1 behandling/vecka under 4-6 veckor för sedan ses 1 gång i månaden tills önskat resultat uppnåtts. Därefter är du välkommen att komma på en “underhållsbehandling” vid behov.

För bästa resultat och behandlingsupplägg vill träffa dig för en kostnadsfri konsultation före en behandling med Acleara Acne Therapy. Under konsultationen kommer våra certifierade hudterapeuter gå igenom dina förväntningar och önskemål, lägga en individuell behandlingsplan och berätta vad vi kan göra just för dig. Du kommer även få tips och råd gällande kompletterande behandlingar såsom exempelvis Microneedling för att bli av med eventuella akneärr och/eller kemisk peeling.

Hur går behandlingen till?

Acleara Acne Therapy är en effektiv behandling som kombinerar ett vakuum med pulser från ett specialfiltrerat ljus för att hjälpa till med att rengöra dina porer och behandla blommande akne. Genom vakuumet suger Acleara ut innehållet i porer och finnar samtidigt som korta ljusimpulser dödar aknebakterierna och stänger porerna. Ofta minskas även storleken på porerna med Acleara. 

Utrustningen från Acleara är FDA-godkänd för att behandla ett brett register av akne på alla hudtyper. Hur lång tid behandlingen tar beror på hur pass stort området som ska behandlas är. I samband med din kostnadsfria konsultation kommer din hudterapeut ge dig all information kring aknebehandlingen och behandlingstiden.

MoA_101004_03
MoA_101004_03
1. Munstycket placeras över område med akne.
2. Vakuumet drar ut innehållet ur porerna.
MoA_101004_03
MoA_101004_03
3. Ljusimpulser av specialfiltrerat ljus rengör porerna och dödar bakterierna.
4. Aknen försvinner mer och mer för varje behandling med Acleara.

Resultat med Acleara Acne Therapy

Efter en behandling med Acleara kommer du ganska snabbt märka att din hy blir lite torrare, mindre fet och att du får en fräschare känsla i huden. Din nuvarande akne börjar vanligtvis att försvinna redan efter ett par dagar. För varje behandling du genomgår kommer resultatet förbättras. Du väljer själv när du är nöjd med din behandling. Efter avslutad kur med Acleara kommer din certifierade hudterapeut rekommendera dig eventuell underhållsbehandling. Detta för att bibehålla ditt fina resultat och undvika att din akne blommar ut igen.

Vad händer efter en behandling?

Direkt efter en aknebehandling med Acleara upplever de flesta en lätt känsla av solsveda i huden. En mindre svullnad samt små blåmärken kan uppstå men brukar lägga sig redan efter några timmar. Efter en behandling med Acleara är huden känslig och vi rekommenderar dig därför att använda solskydd på behandlat område.

Gör det ont?

De flesta känner inget alls under aknebehandlingen. Ett fåtal kan känna ett visst obehag.

Bra att veta

Behandling:
Acleara Acne Therapy

Resultat:
En renare hy utan akne.

Så här går behandlingen till:
En kombination av vakuum och pulser från specialfiltrerat ljus rengör porerna och behandlar blommande akne.

Hur känns det?
De flesta känner inget alls. Ett fåtal kan känna ett visst obehag.

Tidsåtgång:
Under din kostnadsfria konsultation ger vi dig information kring vilket behandlingsupplägg som passar just dig och dina behov.

Pris:
Se prislista

Boka:

FDA, Food and Drug Administration, är den amerikanska motsvarigheten till svenska Livsmedelsverket och Läkemedelsverket. De skyddar allmänhetens hälsa genom att se till att säkra och effektiva produkter når den amerikanska marknaden. För att bli godkänd av FDA krävs genomgångna studier och dokumentation på absolut högsta nivå. Eftersom USA anses ha hög standard på detta område är ett FDA-godkännande ett viktigt steg för att nå godkännanden även på andra marknader såsom den skandinaviska och europeiska.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA