Välj anläggning

Makeup

Vi erbjuder brudmakeup, festmakeup samt personlig rådgivning.

Våra utbildade makeupartister har flera års erfarenhet av makeup och hur man lägger en sminkning anpassad för olika tillfällen. Vi hjälper dig gärna med brudsmink, festsmink eller om du vill komma på en privat rådgivning, ensam eller tillsammans med vänner, för inspiration.

Brudmakeup (rådgivning 25 min + makeup 50 min)

Vi hjälper dig gärna att bli ännu vackrare på din bröllopsdag. Våra makeupartister har flera års erfarenhet av att skapa hållbara och vackra sminkningar som gör att du kan njuta av din dag och känna dig extra vacker från morgon till kväll.

För att själva bröllopsdagen ska flyta på så smidigt som möjligt, för dig som brud, vill vi gärna träffa dig för en rådgivning innan den stora dagen. Vi går då gemensamt igenom dina önskemål och förväntningar samt kommer med våra egna idéer och förslag på en brudsminkning vi tror kommer passa. Tillsammans hittar vi den brudsminkning vi tror att du kommer trivas bäst och känna dig som mest vacker i.

Har du tärnor eller andra närstående som också önskar bli sminkade ordnar vi självklart gärna det också.

Festmakeup (50 min)

Vi får dig att stråla lite extra inför festen! Bokar du en festmakeup får du en snygg och komplett makeup lagd enligt dina önskemål. Du väljer själv om vi ska fokusera på glitter och glamour, sotade ögon eller färgstarka läppar. Eller så väljer du att låta oss skapa den sminkning som vi bäst tycker framhäver dina färger och ansiktsdrag.

Boka gärna vår festmakeup inför tillställningar såsom fest, bal, studentskiva, födelsedag eller om du ska gå på bröllop.

Privat rådgivning (50 min)

Under vår sminkrådgivning, som tar ca 50 minuter, får du en makeup lagd efter dina önskemål. Du får tips på hur du applicerar sminket på bästa sätt samt vilka redskap som du kan använda dig av. Dessutom ger makeupartisten dig tips och råd gällande vilka produkter som bäst passar din hud och dina färger. Ett perfekt tillfälle för dig att ställa dina sminkfrågor och lära dig mer om hur du lägger en perfekt makeup varje dag. Är ni flera vänner som vill komma tillsammans för sminkrådgivning så ordnar vi självklart det.

Bra att veta

Behandling:
Brudmakeup, festmakeup eller privat rådgivning.

Tidsåtgång:
50 eller 75 minuter.

Boka:

Electa rekommenderar – Oxygenbehandling

För att ge huden en ordentligt boost med extra lyster och glow inför den stora dagen vill vi gärna tipsa om vår Oxygenbehandling. Behandlingen ger resultat direkt och huden får en omedelbar uppfräschning och ett minilyft.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA