Välj anläggning

Fokus Rumpa & Lår

Vi erbjuder det senaste inom hudvård med behandlingar för din rumpa och dina lår såsom LPG som reducerar celluliter och CoolSculpting som med hjälp av fettfrysning tar bort lokala fettdepåer. Vilken behandling som passar just dig kan vara svårt att veta. Vi rekommenderar dig därför att ta kontakt med oss för mer information eller finna inspiration här på sidan.

Thermage

Med Thermage får du en hudföryngring och huduppstramning helt utan kirurgi! Det bästa av allt är att du slipper ärr, bandage eller sår – du kan direkt gå tillbaka till arbetet utan konvalecens. Boka gärna in dig på en kostnadsfri konsultation så får du träffa en av våra klinikterapeuter för att höra mer och se om Thermage är en behandling som passar dig och din hud.

LPG Endermologie

LPG är en populär behandling som används för att bl.a. reducera celluliter, strama åt huden och lindra muskel- och ledvärk med hjälp av en mekanisk bindvävsmassage. Med LPG ökar cirkulationen och vätskeflödet i området som behandlas vilket leder till att slaggprodukter frigörs, bindväven mjukas upp, celluliter minskar och elasticiteten i huden återställs. Välkommen på en kostnadsfri konsultation för att se om LPG är rätt behandling för dig.

CoolSculpting

Coolsculpting är en icke-kirurgisk metod som formar din kropp genom att på ett permanent, effektivt och säkert sätt frysa bort oönskat fett. Behandlingen är optimal för dig som har lokala fettdepåer som du inte blir av med oavsett kost och träning. Boka gärna in dig på en kostnadsfri konsultation för att höra mer om behandlingen.

Velashape II

VelaShape II är en icke-kirurgisk kroppsbehandling som med hjälp av infrarött ljus, radiovågor och vakuumsug reducerar lokala fettdepåer såsom mage och lår. Behandlingen arbetar även effektivt för att reducera celluliter. Boka gärna in dig på en kostnadsfri konsultation för att höra mer om behandlingen.

Vi på ELECTA älskar att få hjälpa våra kunder med resultatinriktade behandlingar och hudvård. Vi brinner för att se varje individ finna sin egen skönhet och hjälper gärna till med vad vi är bra på, att bevara den yttre skönheten.

Varje kund är unik och därför skräddarsyr vi varje behandling efter dina behov och önskemål. Vi vägleder dig i skönhetsdjungeln för att hitta en kombination av skönhetsprodukter och behandlingar som på allra bästa sätt kan ge dig de resultat du önskar.

ELECTA finns idag i Helsingborg, Malmö, Väla, Ängelholm, Halmstad och Stockholm. Vårt skönhetsutbud kan variera för våra olika städer. I de fall behandlingen inte finns hos just din önskade klinik hänvisar vi dig gärna till vårt närmaste behandlingsställe för konsultation och behandling.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA