Välj anläggning

Fokus Man

Vi erbjuder det senaste inom hudvård med behandlingar för dig såsom ansiktsbehandlingBotox som tar bort linjer och rynkor, Thermage som föryngrar huden, tandblekning för ett vitare leende, massage för att mjuka upp spända muskler och Coolsculpting som med hjälp av fettfrysning tar bort lokala fettdepåer. Vilken behandling som passar just dig kan vara svårt att veta. Vi rekommenderar dig därför att ta kontakt med oss för mer information eller finna inspiration här på sidan.

Botox

Besväras du av linjer eller rynkor i ansiktet? Rynkor uppkommer av att våra ansiktsmuskler drar ihop sig och bidrar tillfälliga eller permanenta linjer. Med hjälp av Botox kan vi blockera denna rörelse och förebygga vidare utveckling av rynkor. Boka din tid redan idag!

Fillers

Besväras du av djupare linjer och rynkor i ansiktet? Vill du öka volymen på exempelvis läppar och kinder? Då kan Fillers vara något för dig. Fillers är injektioner av icke-animalisk, stabiliserad hyaluronsyra i/under huden som arbetar för korrigering av rynkor och veck, för uppbyggnad av läppar och ansiktskonturer och ger en föryngring av huden. Boka din tid redan idag!

Thermage

Med Thermage kommer du så nära ett ansiktslyft det bara går utan att utöva kirurgi! Det bästa av allt är att du slipper ärr, bandage och sår – du kan direkt gå tillbaka till jobbet utan konvalecens. Thermage vrider tillbaka åldrandets klocka med hjälp av radiovågor och värme som stimulerar kroppens naturliga förnyelse av kollagen djupt ner i hudens tre lager. Varmt välkommen på en kostnadsfri konsultation för att få veta om Thermage är en behandling som passar dig och din hud.

Tandblekning

Med vår snabba och effektiva tandblekning kan färgen på dina tänder bli ljusare och leendet ge ett vitare intryck. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. Boka din tid redan idag!

Massage

Massage hjälper kropp och själ att må bra och komma i balans. Våra massageterapeuter har flera års erfarenhet inom branschen och anpassar behandlingarna efter dina önskemål och behov. En massage, oavsett vilken variant du väljer, har en lugnande och avslappnande verkan. Med en massage blir musklerna mjukare, blodcirkulationen i kroppen förbättras och själen får ro. Boka din tid redan idag!

CoolSculpting

CoolSculpting är en icke-kirurgisk metod som formar din kropp genom att på ett permanent, effektivt och säkert sätt frysa bort oönskat fett. Behandlingen är optimal för dig som har lokala fettdepåer som du inte blir av med oavsett kost och träning. Boka gärna in dig på en kostnadsfri konsultation för att höra mer om behandlingen.

Vi på ELECTA älskar att få hjälpa våra kunder med resultatinriktade behandlingar och hudvård. Vi brinner för att se varje individ finna sin egen skönhet och hjälper gärna till med vad vi är bra på, att bevara den yttre skönheten.

Varje kund är unik och därför skräddarsyr vi varje behandling efter dina behov och önskemål. Vi vägleder dig i skönhetsdjungeln för att hitta en kombination av skönhetsprodukter och behandlingar som på allra bästa sätt kan ge dig de resultat du önskar.

ELECTA finns idag i Helsingborg, Malmö, Väla, Ängelholm, Halmstad och Stockholm. Vårt skönhetsutbud kan variera för våra olika städer. I de fall behandlingen inte finns hos just din önskade klinik hänvisar vi dig gärna till vårt närmaste behandlingsställe för konsultation och behandling.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA