Välj anläggning

Fokus Ansikte

Vi erbjuder det senaste inom hudvård med behandlingar såsom Botox, ansiktsbehandling, kemisk peeling, microneedling, Thermage och IPL. Oavsett om du önskar en avkopplande stund eller söker resultatinriktade behandlingar finns vi här för dig. Vilken behandling som passar just dig kan vara svårt att veta. Vi rekommenderar dig därför att ta kontakt med oss för mer information eller finna inspiration här på sidan.

Microneedling

Microneedling är en djupgående och avancerad nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Vi kan exempelvis behandla ärrvävnad, trött och glåmig hy, linjer och pigmenteringar. Välkommen på en kostnadsfri konsultation för att få veta mer om vad microneedling kan göra för just dig. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål.

Botox

Besväras du av fina linjer eller rynkor? Rynkor uppkommer av att våra ansiktsmuskler drar ihop sig och bidrar tillfälliga eller permanenta linjer. Med hjälp av Botox kan vi blockera denna rörelse och förebygga vidare utveckling av rynkor. Boka din tid redan idag!

Ansiktsbehandling

Vi erbjuder en rad olika resultatinriktade ansiktsbehandlingar som kan skräddarsys efter dina önskemål och behov. Vid en ansiktsbehandling gör terapeuten alltid en hudanalys och rekommenderar behandling och produkter som passar just dig och din hudtyp. Genom att regelbundet gå på ansiktsbehandling får du en renare, fräschare och friskare hud. Boka din tid redan idag!

Kemisk Peeling

Med en kemisk peeling avlägsnas det yttre cellagret av döda hudceller vilket stimulerar nybildning av frisk vävnad. De aktiva substanserna arbetar på olika problemområden i huden vilket gör att vi kan anpassa behandlingen för att uppnå det resultat du önskar. Boka gärna in dig på en kostnadsfri konsultation för att höra vad våra certifierade hudterapeuter rekommenderar just dig.

Oxygenbehandling

En oxygenbehandling är en icke-kirurgisk behandling som passar dig som vill få en omedelbar uppfräschning och föryngring av ansiktet. Behandlingen ger huden ett snabblyft samtidigt som den återfuktar på djupet och ger ansiktet en fin lyster. Perfekt att göra inför en festlig tillställning! Boka din tid redan idag!

IPL Skin Rejuvination

IPL är en populär och effektiv ljusbehandling för borttagning av ojämn pigmentering och ytliga blodkärl på hals, ansikte, dekolletage och händer. Välkommen på en kostnadsfri konsultation för att höra mer om vad IPL kan göra för dig.

Fillers

Besväras du av djupa linjer och rynkor i ansiktet? Vill du öka volymen på exempelvis läppar och kinder? Då kan Fillers vara något för dig. Fillers är injektioner av icke-animalisk, stabiliserad hyaluronsyra i/under huden som arbetar för korrigering av rynkor och veck, för uppbyggnad av läppar och ansiktskonturer och ger en föryngring av huden. Boka din tid redan idag!

Thermage

Med Thermage kommer du så nära ett ansiktslyft det bara går utan att utöva kirurgi! Det bästa av allt är att du slipper ärr, bandage eller sår – du kan direkt gå tillbaka till arbetetet utan konvalecens. Thermage vrider tillbaka åldrandets klocka med hjälp av radiovågor och värme som stimulerar kroppens naturliga förnyelse av kollagen djupt ner i hudens tre lager. Varmt välkommen på en kostnadsfri konsultation för att få veta om Thermage är en behandling som passar dig och din hud.

Tandblekning

Med vår snabba och effektiva tandblekning kan färgen på dina tänder bli ljusare och leendet ge ett vitare intryck. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. Boka din tid redan idag!

Fraktionerad Laser

Fraktionerad laser är en estetisk laserbehandling som arbetar för att föryngra och reparera huden. Behandlingen kan göras på ansikte, hals, dekolletage och händer för att reducera bl.a. ärrvävnad, åldersfläckar, fina linjer och akneärr. Välkommen på en kostnadsfri konsultation för att höra mer om vad fraktionerad laser kan göra för dig.

Vi på ELECTA älskar att få hjälpa våra kunder med resultatinriktade behandlingar och hudvård. Vi brinner för att se varje individ finna sin egen skönhet och hjälper gärna till med vad vi är bra på, att bevara den yttre skönheten.

Varje kund är unik och därför skräddarsyr vi varje behandling efter dina behov och önskemål. Vi vägleder dig i skönhetsdjungeln för att hitta en kombination av skönhetsprodukter och behandlingar som på allra bästa sätt kan ge dig de resultat du önskar.

ELECTA finns idag i Helsingborg, Malmö, Väla, Ängelholm, Halmstad och Stockholm. Vårt skönhetsutbud kan variera för våra olika städer. I de fall behandlingen inte finns hos just din önskade klinik hänvisar vi dig gärna till vårt närmaste behandlingsställe för konsultation och behandling.

Electa Helsingborg

Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 21 24 05 E-post: reception@electa.se

Electa Helsingborg

Butik & Prestigebehandlingar

Tel: 042 – 32 63 30 E-post: parfymeri@electa.se

Electa Stockholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 08 – 660 00 25 E-post: reception.sthlm@electa.se

Electa Halmstad

Butik & Hudvård

Tel: 035 – 10 20 20 E-post: reception.hstad@electa.se

Electa Ängelholm

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 0431 – 10 100 E-post: reception.aholm@electa.se

Electa Väla

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 042 – 13 23 33 E-post: reception.vala@electa.se

Electa Malmö

Butik, Hudvård & Klinik

Tel: 040 – 23 45 00 E-post: reception.malmo@electa.se

Sociala medier

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kontaktuppgifter

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
BOKA